Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница



Резултати за "пожелания за рожден ден".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Пожелания за рожден ден

 
Честит рожден ден! Пожелавам ти прекрасни изживявания през новата година, много здраве, щастие и поводи за усмивки!
 
Честит рожден ден! С пожелания за 365 дни изпълнени с положителни емоции и адреналин! Изпълнявай идеите си и взимай смели решения, бъди личност, с която да се гордеем!
 
Честит рожден ден! Бъди все така младолик/а, красив/а и умен/на. Бъди нашата гордост и опора. С пожелания за много здраве, щастие и късмет във всяко начинание!
 
Честит рожден ден! Пожелавам ти празникът да е вълшебен, както годината която те очаква! Нека бъдеш дарен/а с дълголетие, здраве и добри приятели!
 
Честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш, като птиците - да можеш да полетиш сред мечтите си! 
 
Честит рожден ден! С пожелание да постигаш целите си, да получаваш това което желаеш и нека са около теб най-любимите ти хора, тези които правят живота ти така забавен и интересен, за да те подкрепят когато имаш нужда! 
 

Пожелания за рожден ден в рими

 
Честит рожден ден! Забавлявай се докрай и за друго не мисли, не се впрягай на живота, превърни го в игри!
 
Честит рожден ден! Здравето е най-напред, а върви и със късмет! Нова къща нека има, да върви и със камина!
 
Честит рожден ден! И със една година по-голяма имаш красота за двама, а в сърцето ти е чисто както в езеро най-бистро! 
 
Честит рожден ден! Пожелаваме ти да се забавляваш много в този ден и да се радваш на подаръка ти отреден!
 
 

Още забавни и оригинални пожелания за рожден ден

 
Нека рожденият ти ден бъде изпълнен с усмивки, слънце, любов и смях!
 
Нека твоят рожден ден ти донесе толкова щастие, колкото ти даваш на всички хора, които познаваш!
 
Мъжете са като виното. Някой стават на оцет, но друи се подобряват с годините. Честит рожден ден!
 
Честит рожден ден! Бъди мил с децата си, все пак те ще избират стрческия дом!
 
Честит рожден ден! Тайната на младостта е в това да живееш почтенно, да ядеш бавно и да не казваш истинската си възраст!
 
Добър приятел ще запомни рождения ти ден. Един невероятен приятел ще забрави на колко години ставаш!
 
Ти си най-добрата ми приятелка. Обичам те много. Имам само един въпрос, ти ще платиш сметката, нали? Само се шегувам. Честит рожден ден на най-лудия човек, когото познавам!
 
Още от първия миг, когато те видях не можах да спра да мисля за теб. Не може да спя нощем. Ти промени целия ми свят. Все пак какво друго би направил човек, с лице страшно като твоето. Шегувам се! Желая ти един страхотен рожден ден!
 
Бих искала да ти напиша хиляди думи. Но ще се огранича само до три. Къде е партито? Честит рожден ден!
 
Ти заслужаваш целия успех, щастие и любов на света. И всичките пари, също. И все пак имаш другарче, с което можеш да ги споделиш, нали така? Честит рожден ден, другарче!
 
Честит рожден ден на тази с най-готината, най-секси и най-луда приятелка на света! Просто се шегувам, и ти си готина!
 
На рождения ти ден исках да ти подаря най-хубавия подарък. Но тогава осъзнах, че това е невъзможно, защото самият ти си най-хубавия подарък на света! Как бих могла да ти подаря теб? Затова се приготви за торта със свещички! Честит рожден ден!
 
Нека този рожден ден бъде различен от досегашните ти. Нека всичките ти фантазии се сбъднат! Честит рожден ден!
 
На рождения ти ден ти изпращам поздрав три балона, с по едно пожелание във всеки от тях. Първо ти пожелавам този рожден ден да те научи на нещо ново и красиво. Второ, да прекараш този ден с усмивка на лице. И трето, нека такъв да е всеки твой ден!
 
Приятелството е да приеваш другия такъв, какъвто е. И какво ако си грозен, глупав, скучен, досаден и понякога непохватен, пак си оставаш моя любим приятел. Честит рожден ден е моето пожелание!
 
Честит рожден ден с пожелание за здраве, истинска любов и хубави моменти!
 

Пожелания за рожден ден на приятелка

Днес денят не е специален само за теб, а и за мен. Защото днес е денят, когато най-добрата ми приятелка се появи на този свят. Наздраве и с много пожелания за изминалите 365 дни, изпълнени с любов, приятелство и приключения!
 
Никой подарък няма да е достатъчен за да ти се отблагодаря за всичко, което си правила за мен. Така че защо не пропуснем подаръка и не преминем направо към почерпката. Пращам ти много пожелания. Честит рожден ден!
 
Спомняйки си всички страхотни мигове, прекарани заедно, ме карат да се усмихвам. Благодаря ти, за всичките пъти, когато си ме правила щастлива! Честит рожден ден!
 
Без значение къде ще отида и кого ще срещна, сигурна съм, че никога няма да срещна момиче с усмивка, сладка като твоята. Ти си звезда! Честит рожден ден!
 
Избери перфектната рокля, облечи се като принцеса. Тези бляскави обувки, остави коса си да се ветрее и просто извикай "Днес имам рожден ден"!
 

Пожелания за рожден ден на приятел

 

Всяко момиче навън търси своя принц в бляскави доспехи, но не и аз! Защото вече намерих своя принц. Не искам да те загубя! Пращам ти много любов, целувки и прегръдки! Честит рожден ден!
 
Хората казват, че няма по-сигурно място от дома. Но аз не съм съгласна. За мен няма по-сигурно място от това в твоите ръце. Докато съм там знам, че нищо не може да ми се случи. Хиляди пожелания и честит рожден ден!
 
Ти си като солта в храната ми, захарта в чая ми, водата в супата ми, музиката на партито ми и понякога също като мравките по земята. Но те обичам! Честит рожден ден!
 
Винаги съм си мечтала да има някой в живота ми, който да ме разбира по-добре от самата мен. Желанието ми се сбъдна, когато ти се появи в живота ми. Честит рожден ден!
 
 
Oригинални пожелания за рожден ден се търсят в интернет през абсолютно цялата година и то по най-различни начини. Някои хора много държат те да бъдат забавни, любовни, в рими и т.н. Доста хора предпочитат още с търсенето да намерят нужното им пожелание, например пожелания за момиче, за момче, за шефа, за свекървата, за учителка и всякакви подобни. За щастие в интернет има много сайтове с поздрави, които, подобно на Napred.bg, предлагат различни оригинални пожелания за рожден ден за разчличните хора. При нас ще можете да намерите много хубави пожелания за приятел, за приятелка, забавни пожелания в рими и още много други. Макар и да нямаме конкретна категория поздрави тип "пожелания за шефа", много от нашите честитки са универсални и могат да бъдат пригодени за нужния човек. 
 
В интернет има също така и големи сайтове и портали, които са направени специално за оригинални пожелания за рожден ден, като в тях има най-различни категории и групи, които ви предлагат огромен избор от най-различни забавни честитки. Най-често срещаните категории в подобни сайтове са пожелания за рожден ден за мъж или жена, за момче или момиче, за гадже, за колега, за шефа, за деца, забавни пожелания за рожден ден, пожелания в рими, картички с честитки, включително и анимирани и флаш картички, и още много други подобни. Стига да сте се заредили с много време и търпение (защото голяма част от пожеланията в интернет не са нито забавни, нито оригинални), може и да намерите перфектния начин да кажете на някого честит рожден ден. 
 
Разбира се, най-добре би било, ако вие сами измислите свои оригинални пожелания за рожден ден, за да сте сигурни, че човекът, на когото ще пожелаете ЧРД, няма да е получил вече конкретното пожелание. Хубаво би било, ако вие направите нещо по-специално от останалите. Например ако пишете пожелания за момче или мъж вкарайте вътре повечко забавни шеги, наблегнете на материалните неща – коли, пари и т.н., намекнете поздрави за спорт, сила и други подобни. Ако ви се налага да измислите пожелания за момиче или жена, то тогава ще е хубаво да подходите с поздрави с малко повече финес и изобретателност, да говорите за любовта, близостта, приятелството, топлината и така нататък. Но и в двата случая, ако искате да направите наистина оригинални пожелания за рожден ден, да вкарате вътре и нещо по-конкретно за самия човек – някаква забавна обща случка, която ви се е случила, нещо конкретно за него, като образование, професия, занимания и пр. По този начин получателят на вашите пожелания ще бъде сигурен, че не сте влезли в интернет и сте написали просто „пожелания за рд”, ами наистина сте се поставали да го зарадвате с някакви специални и забавни пожелания за рожден ден. 
 
Помнете, че не е важно дали изпращате напълно оригинални пожелания за рожден ден, дали вътре пише само скъпоценни неща, дали поздравите сте ги смъкнали от интернет или сте си ги измислили сами, дали винаги пращате яки и забавни пожелания за рожден ден, дали наблягате повече на качеството или количеството, дали сте намерили конкретни пожелания за момиче или момче  и т.н. – важен е жеста. Важно е да обгърнете рожденника с внимание и искрени поздрави за честит рожден ден, а не просто да изпратите някакви пожелания и картички за рожден ден, с които да си измиете ръцете. 
 

.................................................

Още пожелания от Napred.BG:

Пожелания за Имен денПожелания за юбилейПожелания за годишнина от сватбаПожелания за кръщенеПожелания за бебеПожелания за сватбаПожелания за Нова ГодинаПожелания за Свети ВалентинЛюбовни пожеланияКоледни пожеланияПожелания за Баба МартаПожелания за 8 мартПожелания за ВеликденСМС за рожден денЛюбовни SMSСМС за лека нощКартички за рожден денВицовеМъдри мислиЦитатиПожелания за абитуриентиСМС за добро утро

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!







Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Пожелания за рожден ден, оригинални пожелания за ЧРД - Napred.BG
4.35 (69)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

The professional company 918 kiss provides all the information on 918kiss download.

permainan judi slot di situs https://www.cmd398.net dapat deposit menggunakan judi slot deposit pulsa dan ovo

SeoWho

exact replica watches

안전공원

daftar di situs judi slot online terpercaya qqslot77

seo melbourne

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!